22 August, 2016

Abu Syafiq Rod MAZA (4)

SANGGAN KE 4 KEATAS MAZA
JABATAN MUFTI PERLIS BUANG BUKU MUFTI PERLIS ..hilang terus link!
1- Akhirnya Jabatan Mufti Perlis sendiri telah membuang buku Fanatik Mazhab tulisan Asri Mufti Perlis. Selapas satu bahagian sahaja saya menyanggah dengan bukti akhirnya Link buku tersebut yg telah berbulan-bulan dipromote oleh Jabatan Mufti Perlis akhirnya sudah tidak ada lagi setakat ini.
2- Lebih malang lagi buku tersebut yang sarat dengan penghinaan dan tuduhan palsu ke atas ulama mazhab Syafie ia dicetak kali Ke 2.
Bahagian yg saya sanggah sehingga menyebabkan mereka buang terus linknya adalah cetakan ke 2. Itu pun banyak sangat salah dan agenda buruk. Bayangkanlah apa yg ada pada cetakan pertamanya.
3- Saya masih menunggu buku tersebut diperbetulkan oleh mereka namun cetakan Ke 2 yg diakui silap besar oleh Mufti Perlis itu masih ada ditangan saya.
Pengajaran buat semua anggota Jabatan Mufti Perlis yg 'kalah' dgn seorang manusia biasa ini agar anda semua selepas ini berhati-hati mengkritik menghina ulama Islam kerana kelak anda dan dia pun maybe dihina.
* PERINGATAN !
Buku2 lain yg ada dlm link anda semua buat pengetahuan awal itu semua ada byk penyelewengan yg bakal hamba dedahkan juga jikalau u all tidak mahu 'bertaubat'..
Bertaubatlah....

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?